طرح توجیهی تولید پودر تخم مرغ
شما میتوانید براحتی فایل طرح توجیهی تولید پودر تخم مرغ را با کمترین هزینه و بصورت فوری از این صفحه دریافت نمایید.کافیست بر روی خرید و دانلود کلیک کنید.
به کمک فایل طرح توجیهی تولید پودر تخم مرغ در زمان و هزینه خود صرفه جویی بزرگی خواهید کرد . تولید پودر تخم مرغ می تواند به عنوان یک کسب و کار کوچک و متوسط تولیدی به عنوان صنایع تبدیلی کمک شایانی به خلق ارزش افزوده و اشتغال و …نماید.
این طرح توجیهی می تواند برای سرمایه گذارانی که به تولید پودر تخم مرغ تمایل دارند ، کاربردی بوده و آنها را با میزان سرمایه گذاری ، هزینه ها و درآمدهای راه اندازی کارخانه تولید پودر تخم مرغ آشنا سازد.
اکثر طرحهای توجیهی ارائه شده در این وبسایت دارای اطلاعات مورد نیاز در مورد زمین و ساختمان ، مواد اولیه و ماشین آلات خط تولید ، روند و پروسه تولید ، حجم واردات و صادرات و میزان تولید با توجه به سال نگارش اولیه بوده و دید کلی بسیار خوبی در مورد طرح توجیهی مدنظر شما ارائه خواهد کرد.
مزیتهای استفاده از پودر تخم مرغ
حجم کم ٬ قابلیت نگهداری بالا و سهولت جابجایی این امکان را فراهم می سازد که بجای نیاز به خرید روزانه تخم مرغ تازه با تناوبهای زمانی طولانی تر اقدام به خرید پودر تخم مرغ نمود.پودر تخم مرغ را می توان به سادگی و سریع در فرمولاسیون تولید محصولات بکار برد که این امر باعث سهولت و افزایش سرعت تولید می شود.
سهولت استفاده از پودر تخم مرغ باعث کاهش هزینه های حمل و نقل ٬ کارگری و تجهیزات مربوط به نگهداری ٬ شستشو شکستن جداسازی و غیره . . . می گردد.
خواص کاربردی زرده و سفیده تخم مرغ متفاوت بوده و تولید کنندگان در صورت استفاده از پودر تخم مرغ امکان انتخاب هر کدام از این دو ماده را به تنهائی داشته و با مشکل مصرف فراوردهای مکمل مواجه نخواهند بود.
میزان ترکیبات غذائی پودر تخم مرغ دارای یکنواختی و ثبات بیشتری نسبت به تخم مرغ تازه بوده که باعث سهولت در محاسبات فرمولاسیون محصولات می گردد.
پوسته تخم مرغ حاوی تعداد زیادی باکتریهای بیماریزا از جمله سالمونلا است که حتی محتویات تخم مرغ سالم نیز نسبت به آنها مصون نیست و استفاده از تخم مرغ تازه در صنایع غذائی با خطر انتقال آلودگی همراه می باشد . پودر های تخم مرغ در شرایط کاملا بهداشتی و با بکارگیری تکنولوژی مدرن روز ومطابق بااستانداردهای جهانی تهیه گردیده وعاری ازهرگونه آلودگی می باشد واستفاده ازآنها احتمال آلودگی محصول رابه حداقل می رساند.
کنترل کیفیت تخم مرغ خریداری شده ازلحاظ سلامت ودرصد ترکیبات ٬ نحوه شستشو ٬ شکستن و جداسازی تخم مرغ از وظایف مهم و مشکل مسئولین کنترل کیفی در واحدهای تولیدی به منظور حفظ سلامت و یکنواختی محصول است که جایگزین کردن پودر تخم مرغ می تواند باعث سهولت کار و آسودگی خیال مصرف کنندگان گردد
دفع ضایعات حاصل از تخم مرغ ( پوسته ٬ تخم مرغهای شکسته ٬ تخم مرغهای فاسد ٬ ) و فروش کارتن و شانه بجای مانده به بهای ناچیز از یکدیگر مشکلات مصرف کنندگان تخم مرغ تازه است که با جایگزین شدن پودر مرتفع می گردد.
کاربردهای پودر تخم مرغ
حجم کم ٬ قابلیت نگهداری بالا و سهولت جابجایی این امکان را فراهم می سازد که بجای نیاز به خرید روزانه تخم مرغ تازه با تناوبهای زمانی طولانی تر اقدام به خرید پودر تخم مرغ نمود.پودر تخم مرغ را می توان به سادگی و سریع در فرمولاسیون تولید محصولات بکار برد که این امر باعث سهولت و افزایش سرعت تولید می شود.
سهولت استفاده از پودر تخم مرغ باعث کاهش هزینه های حمل و نقل ٬ کارگری و تجهیزات مربوط به نگهداری ٬ شستشو شکستن جداسازی و غیره . . . می گردد.
خواص کاربردی زرده و سفیده تخم مرغ متفاوت بوده و تولید کنندگان در صورت استفاده از پودر تخم مرغ امکان انتخاب هر کدام از این دو ماده را به تنهائی داشته و با مشکل مصرف فراوردهای مکمل مواجه نخواهند بود.
میزان ترکیبات غذائی پودر تخم مرغ دارای یکنواختی و ثبات بیشتری نسبت به تخم مرغ تازه بوده که باعث سهولت در محاسبات فرمولاسیون محصولات می گردد.
پوسته تخم مرغ حاوی تعداد زیادی باکتریهای بیماریزا از جمله سالمونلا است که حتی محتویات تخم مرغ سالم نیز نسبت به آنها مصون نیست و استفاده از تخم مرغ تازه در صنایع غذائی با خطر انتقال آلودگی همراه می باشد . پودر های تخم مرغ در شرایط کاملا بهداشتی و با بکارگیری تکنولوژی مدرن روز ومطابق بااستانداردهای جهانی تهیه گردیده وعاری ازهرگونه آلودگی می باشد واستفاده ازآنها احتمال آلودگی محصول رابه حداقل می رساند.
کنترل کیفیت تخم مرغ خریداری شده ازلحاظ سلامت ودرصد ترکیبات ٬ نحوه شستشو ٬ شکستن و جداسازی تخم مرغ از وظایف مهم و مشکل مسئولین کنترل کیفی در واحدهای تولیدی به منظور حفظ سلامت و یکنواختی محصول است که جایگزین کردن پودر تخم مرغ می تواند باعث سهولت کار و آسودگی خیال مصرف کنندگان گردد
دفع ضایعات حاصل از تخم مرغ ( پوسته ٬ تخم مرغهای شکسته ٬ تخم مرغهای فاسد ٬ ) و فروش کارتن و شانه بجای مانده به بهای ناچیز از یکدیگر مشکلات مصرف کنندگان تخم مرغ تازه است که با جایگزین شدن پودر مرتفع می گردد.
کیک ٬ کلوچه و بیسکوئیت : ایجاد بافت ٬ طعم و رنگ بهتر همراه با افزایش ارزش غذائی و ماندگاری
فرآوردهای گوشتی : افزایش قدرت جذب آب ٬ بهبود خواص ظاهری و فیزیکی محصول
ماکارونی : ماکارونی تخم مرغی در حین پخت دارای لعاب کمتر و افزایش حجم بیشتری است
سس سازی : خواص امولسیفایری پودر تخم مرغ باعث یکنواختی بافت در سس می شود
بستنی : حفظ استحکام بافت بستنی در دمای معمولی و ظاهر بهتر بستنی پس از ذوب و طعم بهتر
گز سازی : پودر سفیده تخم مرغ با تولید کف فراوان موجب افزایش حجم و ارزش غذایی گز می شود .
مکمل های ورزشی و غذاهای رژیمی : پروتئین پودر سفیده تخم مرغ با داشتن کلیه اسیدهای آمینه ضروری٬ یک پایه پروتئینی عالی در تهیه این محصولات است .
فرآیند تولید پودر تخم مرغ
اتاق انتقال و مرتب سازی و بازرسی وشکستن و جداسازی تخم مرغ تازه
دریافت تخم مرغ پوسته دار : ناحیه برای ۷ روز نگهداری برای فرایند شکستن تخم مرغ مناسب باشد.در این مرحله تخم مرغ ها روی نوار نقاله قرار گرفته و مرتب می شوند.
بازرسی: در این نقطه از فرایند ، تخم مرغ های ترک خورده، غیر قابل خوردن و فاسد و کثیف جداسازی و حذف می شود.
شکستن و جداسازی : با یک دستگاه شکستن تخم مرغ مجهز به میز تغذیه انجام می شود که به سیستم جعبه شستشو برای تمیز نگهداشتن قسمت های زیرین بدون توقف ماشین شکستن در طول تولید ، که توسط اپراتور دانه دانه بر روی سینی های ۳۰ تخم مرغی قرار می گیرند. تخم مرغ از سینی به وسیله مکش برداشته خواهد شد و بر روی یک نوار نقاله غلتکی حمل می شود که تخم مرغ را به مکانیزم شکستن در اتاق شکستن حمل می کند. تخم مرغ قبل از شکستن شسته و ضد عفونی می شوداین دستگاه با واحد جداسازی زرده از سفیده خودکار مجهز خواهد شد ،در طول فرایند جداسازی و فرستادن محصولات به مخزن ذخیره سازی شان، جداسازی زرده ها از سفیده ها توسط سلول های فوتوالکتریک نیز بازرسی خواهد شد.
لودر سینی های خالی را بطور خودکار بارگیری می کند.سپس دریافت محصولات تخم مرغ در اتاق فیلتر صورت خواهد گرفت.
• فیلتراسیون: مایع تخم مرغ به مخزن دستگاه فیلتراسیون توسط یک پمپ کنترل ارسال می شود که ذرات احتمالی پوسته تخم مرغ باقی مانده را جدا می کند در این قسمت جهت جدا سازی پوسته داخلی و خارجی به صورت کامل عمل صاف کردن و فیلتراسیون انجام می گیرد سپس برای تولید پودر و مایع کامل تخم مرغ مایع تخم مرغ وارد مخلوط کن می شود تا سفیده و زرده با هم مخلوط شوند
• سرد کردن و خنک سازی: مایع تخم مرغ در دمای کمتر از ۴ درجه سانتیگراد سرد می شود و قبل از استفاده از آن در مخزن نگهداری می شود که از طریق سرد کن های صفحه ای با سه بخش خنک کننده ،خنک می شود و مایع تخم مرغ ها تا ۳ درجه سانتی گراد خنک می شود و در این دما نگه داری می شوند .
• پردازش محصولات تخم مرغ:
این محصول می تواند در طی پاستوریزاسیون تا ۱۰۰ بار هموژنیزه شود.در این قسمت در تولید پودر و مایع کامل پاستوریزه و یا پودر و مایع زرده تخم مرغ به تنهایی همه ی زرده ها هموژنیزه می شوند.
از این مرحله به بعد روش تولید پودر و مایع پاستوریزه کامل و زرده تخم مرغ مانند هم می باشند اما روش تولید پودر سفیده تخم مرغ متفاوت است .
• پاستوریزه کردن
در این مرحله مایع تخم مرغ توسط پمپ به پاستوریزاتور وارد می گردد و به منظور انهدام میکروب های فاسد کننده و پاستوریزه کردن زرده تخم مرغ زرده تخم مرغ در دماهای ۷۰-۶۰ درجه پاستوریزه می گردد.
پس از پاستوریزاسیون، دمای محصول زیر ۴ درجه نگه داشته خواهد شد و برای بسته بندی یا خشک شدن به مخازن سردخانه انتقال داده می شود که برای بسته بندی می شوداز ماشین آلات پرکن به روش آسپتیک و غیر آسپتیک استفاده کرد.
• اسپری خشک کردن
تمام تخم مرغ و محصولات زرده تخم مرغ پاستوریزه در مخازن ذخیره به منظور خشک کردن از طریق خشک کن پاششی به اتاق خشک کن فرستاده می شوند.
• بسته بندی :پس از خشک شدن، پودر ها در کیسه و یا کارتن بسته بندی می شوند.
پر کن: محصولات پاستوریزه شده به دو مخزن ذخیره سازی ارسال می شود سپس در بسته های کیسه ای از ۱ کیلوگرم تا ۲۵ کیلوگرم پر می شود.
سیستم پر کردن ظروف : محصول پاستوریزه شده در ظروف نیز پر خواهد شد.
محصول پاستوریزه شده را می توان در دو مخزن آسپتیک دریافت و در کیسه های پلاستیکی ۲ تا ۱۰۰۰ کیلوگرم از طریق دستگاه پرکن آسپتیک قرار می دهد.
o حال در ادامه به روش تولید پودر سفیده تخم مرغ می پردازیم .
ذخیره سازی سفیده پاستوریزه نشده : سفیده خام به منظور حذف گلوکز در مخزن تخمیر به مدت ۲۴ ساعت ذخیره می نمایند.
تخمیر : در این قسمت برای تخمیر سفیده تخم مرغ و حذف گلوکز مایع سفیده تخم مرغ را گرم می کنند ،حذف گلوکز از سفیده امر بسیار مهمی است زیرا وجود مقدار کمی از گلوکز در هنگام خشک کردن باعث کاراملیزه شدن و تغییر رنگ پودر به قهوه ای می گردد.
سپس مایع سفیده ی تخمیر شده برای خشک شدن توسط پمپ به خشک کن پاششی فرستاده می شود و بعد از آن به مخازن ذخیره سازی ارسال می شود.
پس از خشک شدن، پودر سفیده باید به مدت ۳ هفته در اتاق گرم به منظور افزایش خواص “ژل بالا” قرار می گیردو تنها تجهیزات ضروری را برای اتاق گرم برای کاهش سرمایه گذاری پیشنهاد خواهیم کرد.
• بسته بندی :پس از خشک شدن، پودر ها در کیسه و یا کارتن بسته بندی می شوند و در بسته های کیسه ای از ۱ کیلوگرم تا ۲۵ کیلوگرم پر می شود که در بسته بندی می توان هم از روش آسپتیک و هم از روش غیر آسپتیک استفاده کرد.
• خالی کن پوسته های تخم مرغ
پوسته های تخم مرغی که از ماشین شکستن می آیند از طریق یک زنجیر فرمت به سانتریفیوژ و از طریق یک سیستم دمنده به یک مخزن (یا پوسته خشک کن) خارج از کارخانه ارسال می شود.
با خرید فایل طرح توجیهی تولید پودر تخم مرغ میتوانید یک دید کلی در مورد پروژه طرح توجیهی مد نظر خود بدست آورید و با داشتن این اطلاعات میتوانید پروژه تولید پودر تخم مرغ را راحت تر و با هزینه کمتری به سرانجام برسانید.
بعد از پرداخت آنلاین فایل طرح توجیهی تولید پودر تخم مرغ بصورت اتوماتیک از طریق سایت قابل دانلود خواهد بود و همچنین یک نسخه از فایل طرح توجیهی تولید پودر تخم مرغ به ایمیل شما ارسال خواهد شد و شما میتوانید فایل طرح توجیهی تولید پودر تخم مرغ خریداری شده رو بعد از دانلود پرینت گرفته و تغییرات لازم را بر روی آن اعمال نمایید.
با خرید و دانلود طرح توجیهی تولید پودر تخم مرغ در هزینه های خود صرفه جویی فراوانی خواهید کرد و با کمترین هزینه بیشترین اطلاعات در مورد پروژه تولید پودر تخم مرغ (طرح توجیهی تولید پودر تخم مرغ) بدست خواهید آورد.
اطلاعات موجود در طرح توجیهی تولید پودر تخم مرغ (طرح توجیهی تولید پودر تخم مرغ) طبق استانداردهای موجود طی سالهای 1384 الی 1402 نگارش شده و آخرین نسخه موجود بعد از خرید قابل دانلود و استفاده خواهد بود و البته با توجه به نوسانات قیمت ارز قطعاً نیاز به تغییر خواهند داشت که این امر با توجه به قیمت مرجع موجود در خود فایل طرح توجیهی امر سختی نخواهد بود و قابل محاسبه میباشد.
در صورت نیاز به اجرای پروژه تولید پودر تخم مرغ کارشناسنان خبره ما آماده ارائه طرح توجیهی طرح توجیهی تولید پودر تخم مرغ بر اساس نیاز و تناژ ظرفیت مد نظر میباشد و این طرحها بصورت استاندارد و طبق آخرین متدهای علمی و پیشرفته انجام خواهد گرفت.
تیم حرفه ای توجیهی صنعت با بیش از ۱۵ سال سابقه نگارش انواع طرحهای توجیهی در تمام زمینه های صنعتی و معدنی و خدماتی و کشاورزی و …. با بالاترین کیفیت و مناسب ترین هزینه در خدمت هموطنان عزیز میباشد و بزرگترین هدف ما رشد و تعالی صنعت این مرزو بوم بوده و در این امر از هیچ تلاشی فروگذار نخواهیم بود.شما میتوانید بعد از خرید فایل طرح توجیهی درخواستی خود با یکی از اعضای ارشد کانون مشاوران اعتباری و بانکی ایران بصورت رایگان مشاوره تلفنی داشته باشید.شماره تماس بلافاصله بعد از خرید در اختیار شما قرار خواهد گرفت تا در سریعترین زمان ممکن با مناسبترین قیمت طرح توجیهی اختصاصی خود را با آخرین استانداردهای موجود و تایید شده در سیستم بانکی تحویل بگیرید.
ممکن است شما با جستجوی کلمات زیر به وبسایت ما آمده باشید ! راه را کاملاً درست آمده اید.ما کمک خواهیم کرد تا بهترین نتیجه را بگیرید و به اهدافتان سریعتر و ارزانتر دست یابید:
دانلود طرح توجیهی تولید پودر تخم مرغ
دانلود طرح امکان سنجی تولید پودر تخم مرغ
دانلود رایگان طرح توجیهی تولید پودر تخم مرغ
دانلود فایل طرح توجیهی تولید پودر تخم مرغ
دانلود فایل pdf طرح توجیهی تولید پودر تخم مرغ
دانلود فایل طرح توجیهی
دانلود رایگان فایل طرح توجیهی
دانلود رایگان طرح توجیهی و امکان سنجی مقدماتی تولید پودر تخم مرغ
دانلود رایگان طرح امکان سنجی مقدماتی تولید پودر تخم مرغ
نگارش طرح توجیهی تولید پودر تخم مرغ
طرح کامفار
طرح کامفار تولید پودر تخم مرغ
طرح کامفار توجیهی تولید پودر تخم مرغ
کارشناس طرح توجیهی تولید پودر تخم مرغ
کارشناس نگارش طرح توجیهی تولید پودر تخم مرغ
طرح توجیهی ارزان قیمت تولید پودر تخم مرغ
طرح توجیهی قیمت مناسب تولید پودر تخم مرغ
وام بانکی طرح توجیهی تولید پودر تخم مرغ
وام قرض الحسنه طرح توجیهی تولید پودر تخم مرغ
وام بانک ملت طرح توجیهی تولید پودر تخم مرغ
وام رسالت طرح توجیهی تولید پودر تخم مرغ
وام مهر طرح توجیهی تولید پودر تخم مرغ