طرح توجیهی تولید پارچه های فیلامنت

شما میتوانید براحتی فایل طرح توجیهی تولید پارچه های فیلامنت را با کمترین هزینه و بصورت فوری از این صفحه دریافت نمایید.کافیست بر روی خرید و دانلود کلیک کنید.

به کمک فایل طرح توجیهی تولید پارچه های فیلامنت در زمان و هزینه خود صرفه جویی بزرگی خواهید کرد . تولید پارچه های فیلامنت می تواند به عنوان یک کسب و کار کوچک و متوسط تولیدی به عنوان صنایع تبدیلی کمک شایانی به خلق ارزش افزوده و اشتغال و …نماید.
این طرح توجیهی می تواند برای سرمایه گذارانی که به تولید پارچه های فیلامنت تمایل دارند ، کاربردی بوده و آنها را با میزان سرمایه گذاری ، هزینه ها و درآمدهای راه اندازی کارخانه تولید پارچه های فیلامنت آشنا سازد.
اکثر طرحهای توجیهی ارائه شده در این وبسایت دارای اطلاعات مورد نیاز در مورد زمین و ساختمان ، مواد اولیه و ماشین آلات خط تولید ، روند و پروسه تولید ، حجم واردات و صادرات و میزان تولید با توجه به سال نگارش اولیه بوده و دید کلی بسیار خوبی در مورد طرح توجیهی مدنظر شما ارائه خواهد کرد.

طرح توجیهی تولید پارچه های فیلامنت

                  طرح توجیهی تولید پارچه های فیلامنت

 

پارچه فیلامنت :

پارچه های فلامنت یا فیلامنت که به صورت مصنوعی تولید می شوند ، در تولید لباس های بیمارستانی ، لباس های مجلسی ، لباس های ورزشی و … دارای کاربرد می باشند . برای تولید پارچه های فیلامنت ، الیاف فلامنت و یک الیاف طبیعی مانند پنبه یا ویسکوز بایکدیگر ترکیب می شوند . فیلامنت ها در دو گروه طبقه بندی می شوند ، که یکی از آن ها فیلامنت برای لباس ها و دیگری فیلامنت برای لباس های ورزشی می باشند . تفاوت این دوگروه در این می باشد که ، فیلامنت های لباسی دارای بافت لطیفی بوده و فیلامنت های ورزشی دارای الیاف درشت تری می باشند .

انواع پارچه های فیلامنت :

فلامنت لاکرا : لاکرا نوعی پارچه لطیف می باشد ، که دارای قدرت کشسانی بوده و دربرابر پرزشدن و سایش مقاوم می باشد . این پارچه پس از شستشو تغییر حالت نمی دهد و اگر در تولید تیشرت و شلوار های مردانه از پارچه لاکرا استفاده شود ، این لباس ها زانو نخواهند انداخت . همچنین امکان چاپ باکیفیت بر روی پارچه لاکرا وجود دارد .
پارچه فلامنت ورزشی : این پارچه نیز دارای انواعی ازقبیل فلامنت کجراه ، فلامنت ویسکوز ، کتان و … می باشد . که با توجه به نیاز مصرف کننده و نوع فصل سال از آن ها در دوخت لباس های ورزشی استفاده می شود .
فلامنت بیمارستانی : برای تولید لباس های بیمارستانی ازقبیل لباس بیمار ، ماسک ، درب ، گان و …. از این پارچه استفاده می شود . این پارچه دارای قیمت مناسبی بوده و در رنگ های آبی ، سبز ، صورتی و یا به صورت طرح دار چهارخانه رنگی تولید می شوند . می توان این پارچه را یک نوع پارچه یکبار مصرف نامید .
کجراه بیمارستانی : این پارچه نیز دارای ترکم بافت بیشتری بوده و نوع بافت آن نیز به صورت کج می باشد ، پارچه هایی نظیر تترون ، ترگال ساده از جنس پلی استر و ویسکوز جزء پارچه های کجراه می باشند ، که به دلیل مقاومت بیشتر نسبت به سایر پارچه های بیمارستانی ، برای تولید لباس پرسنل بیمارستان مورد استفاده قرار می گیرند .
فلامنت پنبه بیمارستانی : این پارچه با استفاده از پنبه و فلامنت تولید می شود و دارای لطافت بیشتری نسبت به پارچه فلامنت می باشد ، به همین جهت قیمت فلامنت پنبه ای از فلامنت بیشتر می باشد .

فرایند رنگرزی پارچه فیلامنتی ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید پارچه های فیلامنت و گردباف ، به شرح زیر می باشد :

برای رنگرزی پارچه فیلامنت پلی استر ، ابتدا نخ شل پیچی شده به دستگاه رنگرزی تحت فشار منتقل می شود . سپس نخ ها در دستگاه ۱۳۰ درجه سانتی گراد حرارت دید و جهت کاهش الیگومر های سطحی ، عملیات کاهش دما انجام می شود .
در مرحله دوم نخ های رنگرزی شده تحت عملیات شستشو قرار می گیرند ، بدین طریق رنگزا های جذب نشده ازبین می روند .
درنهایت مرحله تکمیلی تولید به منظور زیردست نرم و مطلوب انجام می شود .

فرایند رنگرزی پارچه گردباف ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید پارچه های فیلامنت و گردباف ، به شرح زیر می باشد :

پارچه های بغل بسته گردباف که تولید می شوند ، به خط رنگرزی منتقل خواهند شد . در خط رنگرزی ابتدا پرز های سطحی پارچه های پنبه با استفاده از شعله ، سوزانده می شود .
در مرحله دوم ، جهت کاهش آبرفتگی پارچه پنبه ای تا ۵۰ درصد ، H+ پنبه با -OH سود ترکیب می شود . بدین طریق جذب رنگ پارچه تا ۳۰ درصد افزایش یافته و شید رنگی آن نیز واضح تر خواهد شد .
در مرحله سوم عملیات رنگرزی پارچه انجام می شود . این مرحله یا با استفاده از دستگاه اتمسفریک با درجه حرارت بین ۱۰۰ تا ۱۱۰ درجه سانتی گراد برای پارچه های اکریلیک ، ویسکوز و پنبه انجام می شود . یا با استفاده از دستگاه درجه حرارت بالا با درجه حرارت مختلف تا ۱۳۰ درجه ، برای پارچه های پلی استر انجام می شود . درحالت کلی می توان گفت که مناسب ترین دستگاه برای رنگرزی پارچه ، دستگاه جت می باشد .
در مرحله چهارم با استفاده از دستگاه سانتریفیوژ عملیات آبگیری پارچه انجام می شود .
در مرحله پنجم ، عملیات آبگیر و تابگیر پارچه های عرض باز انجام شده و یا پارچه های بغل بسته به عرض باز انجام می شود .
در مرحله ششم عملیات خشک کردن پارچه انجام می شود .
درنهایت عملیات بسته بندی پارچه انجام می شود .

با خرید فایل طرح توجیهی تولید پارچه های فیلامنت میتوانید یک دید کلی در مورد پروژه طرح توجیهی مد نظر خود بدست آورید و با داشتن این اطلاعات میتوانید پروژه تولید پارچه های فیلامنت را راحت تر و با هزینه کمتری به سرانجام برسانید.

بعد از پرداخت آنلاین فایل طرح توجیهی تولید پارچه های فیلامنت بصورت اتوماتیک از طریق سایت قابل دانلود خواهد بود و همچنین یک نسخه از فایل طرح توجیهی تولید پارچه های فیلامنت به ایمیل شما ارسال خواهد شد و شما میتوانید فایل طرح توجیهی تولید پارچه های فیلامنت خریداری شده رو بعد از دانلود پرینت گرفته و تغییرات لازم را بر روی آن اعمال نمایید.

با خرید و دانلود طرح توجیهی تولید پارچه های فیلامنت در هزینه های خود صرفه جویی فراوانی خواهید کرد و با کمترین هزینه بیشترین اطلاعات در مورد پروژه تولید پارچه های فیلامنت (تولید پارچه های فیلامنت) بدست خواهید آورد.

اطلاعات موجود در طرح توجیهی تولید پارچه های فیلامنت (تولید پارچه های فیلامنت) طبق استانداردهای موجود طی سالهای 1384 الی 1402 نگارش شده و آخرین نسخه موجود بعد از خرید قابل دانلود و استفاده خواهد بود و البته با توجه به نوسانات قیمت ارز قطعاً نیاز به تغییر خواهند داشت که این امر با توجه به قیمت مرجع موجود در خود فایل طرح توجیهی امر سختی نخواهد بود و قابل محاسبه میباشد.

در صورت نیاز به اجرای پروژه تولید پارچه های فیلامنت کارشناسنان خبره ما آماده ارائه طرح توجیهی تولید پارچه های فیلامنت بر اساس نیاز و تناژ ظرفیت مد نظر میباشد و این طرحها بصورت استاندارد و طبق آخرین متدهای علمی و پیشرفته انجام خواهد گرفت.

تیم حرفه ای توجیهی صنعت با بیش از ۱۵ سال سابقه نگارش انواع طرحهای توجیهی در تمام زمینه های صنعتی و معدنی و خدماتی و کشاورزی و …. با بالاترین کیفیت و مناسب ترین هزینه در خدمت هموطنان عزیز میباشد و بزرگترین هدف ما رشد و تعالی صنعت این مرزو بوم بوده و در این امر از هیچ تلاشی فروگذار نخواهیم بود.شما میتوانید بعد از خرید فایل طرح توجیهی درخواستی خود با یکی از اعضای ارشد کانون مشاوران اعتباری و بانکی ایران بصورت رایگان مشاوره تلفنی داشته باشید.شماره تماس بلافاصله بعد از خرید در اختیار شما قرار خواهد گرفت تا در سریعترین زمان ممکن با مناسبترین قیمت طرح توجیهی اختصاصی خود را با آخرین استانداردهای موجود و تایید شده در سیستم بانکی تحویل بگیرید.

ممکن است شما با جستجوی کلمات زیر به وبسایت ما آمده باشید ! راه را کاملاً درست آمده اید.ما کمک خواهیم کرد تا بهترین نتیجه را بگیرید و به اهدافتان سریعتر و ارزانتر دست یابید:

دانلود تولید پارچه های فیلامنت

دانلود طرح امکان سنجی تولید پارچه های فیلامنت

دانلود رایگان طرح توجیهی تولید پارچه های فیلامنت

دانلود فایل طرح توجیهی تولید پارچه های فیلامنت

دانلود فایل pdf طرح توجیهی تولید پارچه های فیلامنت

دانلود فایل طرح توجیهی

دانلود رایگان فایل طرح توجیهی

دانلود رایگان طرح توجیهی و امکان سنجی مقدماتی تولید پارچه های فیلامنت

دانلود رایگان طرح امکان سنجی مقدماتی تولید پارچه های فیلامنت

نگارش تولید پارچه های فیلامنت

طرح کامفار

طرح کامفار تولید پارچه های فیلامنت

طرح کامفار توجیهی تولید پارچه های فیلامنت

کارشناس تولید پارچه های فیلامنت

کارشناس نگارش تولید پارچه های فیلامنت

طرح توجیهی ارزان قیمت تولید پارچه های فیلامنت

طرح توجیهی قیمت مناسب تولید پارچه های فیلامنت

وام بانکی تولید پارچه های فیلامنت

وام قرض الحسنه تولید پارچه های فیلامنت

وام بانک ملت تولید پارچه های فیلامنت

وام رسالت تولید پارچه های فیلامنت

وام مهر تولید پارچه های فیلامنت

مراحل خرید فایل دانلودی
اگر محصول را می پسندید لطفا آنرا به اشتراک بگذارید.

مجوز ارسال دیدگاه داده نشده است!

0